Midnattsol ATV-safari til Nordkapp

Adresse: Fiskeriveien 8, 9750 Honningsvåg Dato: Onsdag 3 jun 2020 - fredag 31 jul 2020 Vis kart

Adresse: Fiskeriveien 8, 9750 Honningsvåg

Destinasjon 71 grader Nord kan tilbyd deg en spennende ATV-tur over Magerøya, hvor du får oppleve det arktiske landskapet av Nordkapp på en mer eventyrlig måte.

Å se midnattssolen kysse horisonten mens du står på Nordkapp, er på bucketlisten til alle som besøker den nordligste regionen i Europa. Destinasjon 71 grader Nord kan tilbyd deg en spennende ATV-tur over Magerøya, hvor du får oppleve det arktiske landskapet på en mer eventyrlig måte.

På den nordligste spissen av Norge, der solen aldri går ned i over 2 måneder om sommeren, ligger det ikoniske Nordkapp. Som et av de mest episke stedene å se nordlys om vinteren eller midnattssol om sommeren, tiltrekker dette berømte landemerket flere tusen besøkende hvert år.
Ettersom de fleste av disse gjestene ankommer med offentlig transport eller eget kjøretøy, ønsker vi å tilby deg muligheten til å utforske øya og Nordkapp-klippen på en helt annen måte. På en av våre ATV`er, kan vi ta deg med på ett spennende eventyr fra sentrum av Honningsvåg, over fjellet og helt til Nordkapp.

Etter oppmøte på opplevelsessenteret vårt, får du utdelt nødvendig sikkerhetsutstyr, inkludert dress, hjelm og hansker. Guiden din vil i detalj forklare hvordan du skal betjene en ATV før du forlater sentrum av Honningsvåg og starter på turen inn i det arktiske fjell landskapet. Vi gjør flere fotostopp underveis, og vi vil krysse Magerøya til det nordligste punktet, Nordkapp.
Etter de klassiske bildene fra den ikoniske Nordkapp-globen, vil du få en guidet tur rundt på området, og vi vil fortelle deg alt du måtte ønske å vite om dette historiske landemerket. Du kan også ta deg tid til å utforske på egen hånd. Besøkssenteret kan skilte med en panoramakino, en kaffebar, rikelig med informasjon om historien til Nordkapp og en suvenirbutikk.

Etter å ha hatt god tid til å slappe av og besøke fasilitetene, er det på tide å sette seg på ATV`ene og nok en gang krysse fjellplatået på vei tilbake til Honningsvåg.
Husk å ta med førerkortet! Alle sjåfører må være minst 18 år og ha gyldig førerkort for bil.


Tilgang til Nordkapphallen er inkludert, med full tilgang til kino og utstillinger.
Passasjer må være minimum 125 cm høy. 2 personer på hver ATV. Klær og sikkerhetsutstyr som hjelmer og varme dresser er inkludert i prisen.

Varighet: 4,5 hours
Minimum 2 deltakere
Meeting place: Destinasjon 71 Grader Nord Adventure Center (Fiskeriveien 8, 9750 Honningsvåg.)

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris

Om denne aktiviteten

  • Telefonnummer (booking)
    47 47289320
  • Pris fra
    2680 NOK
Rorbu og Sjøhus

Havfiskeferie på Sarnes

Avstand: 6,4 km
Vårt nye og moderne rorbuanlegg på Sarnes ligger idyllisk til ved Sarnesfjorden på sørsiden av Magerøya. Det er 10 km fra sentrum i Honningsvåg og 45 km fra Nordkapp-platået. Dette er et fantastisk utgangspunkt for å oppleve Magerøya og Nordkapp. Egen fiskebåt er inkludert.
Build: 08.07.2020 15:35:02, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8427.cbischannel-30965.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails