Nordlysjakt på ATV

Dato: Torsdag 1 okt 2020 - onsdag 31 mar 2021 Vis kart

Bli med på nordlysjakt på toppen av Europa. Dette er en enestående opplevelse og byr på et arktisk eventyr uten sidestykke.

Turen starter fra Honningsvåg sentrum og går til toppen av et fjell, det såkalte "Natofjellet", omringet av hav, fjord og et mektig landskap. På veien gjør vi flere stopp mens vi jakter på nordlyset.

Før start går vi gjennom sikkerhetsprosedyrer før vi drar ut på veien. Selv om vi ikke kan garantere nordlys, byr vi på et spennende eventyr gjennom et barskt arktisk vinterlandskap.

Varighet: 3 timer
Flere stopp for fotografering, kaffe og te er inkludert i prisen.

Spesiell informasjon: Alle som skal kjøre ATV må ha sertifikat for minimum klasse B (Bil). Passasjer må ha fylt 6 år. 2 personer på hver ATV. Bruk av varmedress og sikkerhetsutstyr som hjelm o.l. er inkludert i prisen. Minimum 2 deltagere.

Møtested: I sentrum av Honningsvåg, på adresse Holmen 6e (Merket Destinasjon 71)

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Rorbu og Sjøhus

Havfiskeferie på Sarnes

Avstand: 6,5 km
Vårt nye og moderne rorbuanlegg på Sarnes ligger idyllisk til ved Sarnesfjorden på sørsiden av Magerøya. Det er 10 km fra sentrum i Honningsvåg og 45 km fra Nordkapp-platået. Dette er et fantastisk utgangspunkt for å oppleve Magerøya og Nordkapp. Egen fiskebåt er inkludert.
Build: 06.08.2020 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8427.cbischannel-30965.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails